GIF89a Ultratop 50 Vlaams Week 43 – VBRO
VBRO

Ultratop 50 Vlaams Week 43

Zes singles verlaten deze week de Vlaamse Ultratop 50. Dit is het geval voor “Ik wil je seks” van Borokov Borokov & Tristan feat. Lennert Jacobs & Sjoerd Bruil, Joost & De Kreuners met “Ik wil je”, “Allereerste keer” van Fixkes, Stoomboot en “Hoofd vol modder”, Clouseau met “California” én “Viva la vida” van Gunther Neefs feat. Belle Perez.

Lenny & De Wespen komen via de “E314” op 47 terecht. “Niet voor mij” van Tom Helsen verschijnt op 43. 41 is voor Bert Van Renne feat. June en “Ga met me mee”. Raf Van Brussel gaat “Los” op 38. “Als jij het niet meer weet” vragen Sabien Tiels feat. Westelinck zich af op 34. “Bij mij” van Kevin Williams is de hoogste nieuwkomer op 29.

Slongs keert terug naar nummer 10 met “Pachamama”. Vorige week stond ze op 14. “Alles is gezegend” van Typhoon, Tourist LeMC, Brihang & Freez blijft staan op 9. Cleymans & Van Geel staan status quo op 8 met “Senorita”. De “Betere man” in Mathias Vergels is nieuw in de Top 10 op 7. Vorige week bevond hij zich nog op positie 12. “Niemand” van Daalman klimt van 10 naar 6. “Kom wat dichterbij” van Regi feat. Jake Reese & OT staat geparkeerd op 5. Van 3 naar 4 gaat het met “Hoofd op m’n schouders” van Niels Destadsbader. De omgekeerde beweging, van 4 naar 3 maakt Bazart en “Denk maar niet aan morgen”. In hun vierde week notering verhuizen Regi & Camille met “Vergeet de tijd” van 1 naar 2. Zij worden van de eerste plaats geduwd door Jaap Reesema & Pommelien Thijs en “Nu wij niet meer praten”, die nu de nummer 1 bezetten.

(Nico Vanaken)

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.