VBRO

Verrassing van formaat: Hanne van K3 in het grootste geheim getrouwd

Verrassing van formaat net voor het jaareinde. Hanne Verbruggen blijkt in het allergrootste geheim getrouwd te zijn met haar vriend Jorn. Dat deelt het K3’tje op al even mysterieuze wijze op Instagram.

“Ik dacht oprecht dat een weergave van 2020 enkel uit foto’s van mezelf in de zetel zou bestaan, maar niets is minder waar!” deelt Hanne een terugblik op het afgelopen jaar op Instagram.

“2020, je was geen lieverdje… maar na 5 drukke jaren was de rust die je meebracht stiekem welkom. Ik werd me weer bewust van de kleine dingen in het leven die zo ontzettend mooi en belangrijk zijn. En daar ben ik toch wel dankbaar voor”, verwoordt Hanne haar emoties bij het afgelopen jaar.

“2020 was een emotionele rollercoaster. Ik heb emoties leren kennen die ik nooit eerder had gevoeld, ben meter geworden van lieve Louise, we draaiden een film, ons album werd een succes,…
En dan was er nog 1 ding”, besluit Hanne met een verrassing van formaat.

“Het allermooiste moment van 2020. Eentje waar mijn hart nog elke dag een sprongetje door maakt…” klinkt het mysterieus bij Hanne. Maar wie doorklikt naar de tweede foto op Instagram krijgt een foto te zien waarop Hanne het ja-woord geeft aan haar vriend Jorn.

Wanneer het huwelijk plaatsvond is niet gekend, maar er werd duidelijk social distancing in acht genomen, zien we aan de foto’. We wensen het prachtige koppel alvast een dikke proficiat en vele gelukkige jaren samen. Gefeliciteerd!

Trotsplaat

Trotsplaat