VBRO

Winnie Bogaerts uit Blind Getrouwd: ‘Je moet niet wachten tot het kapot is’

Ruim een jaar geleden stapten Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans in het huwelijksbootje tijdens het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. De twee bleven getrouwd, maar hun huwelijk kent af en toe ook een dipje. Een deelname aan ‘Blind Getrouwd’ is dan ook niet te onderschatten, trouwen met een op dat ogenblik wildvreemde is niet voor iedereen weggelegd.

“Gelukkig zijn, daarvoor zou ik alles geven…”, schreef Winnie op Instagram En met alles bedoelt zij echt wel alles. Ja, ook naar de relatietherapeut gaan. “Wij gaan sinds 2 maand elke maand een keer langs bij seksuoloog Filip Geelen”, bekent Winnie op Instagram.

Het is verre van een schande om professionele hulp in te schakelen, integendeel zelfs. Het getuigt van veel moed om dat te doen. “Initieel omdat we even in een dipje zaten, maar vooral omdat we allebei weten dat je aan een goede relatie moet werken en we de juiste tools daarvoor in handen willen hebben. Zo leren we beter communiceren en verwachtingen uitspreken. Ik las vorige week: je moet niet wachten tot het kapot is om eraan te werken”, reageert Winnie op Instagram.

Trotsplaat

Trotsplaat