VBRO

Op de fiets naar kantoor met een Rains rugzak

Ga jij dagelijks op de fiets naar kantoor en ben je op zoek naar een geschikte tas? Ga dan eens op zoek naar een Rains rugzak. Dit is een stijlvolle rugzak en is waterdicht. Tevens kun je in een Rains rugzak ook de meeste laptops kwijt waarbij je niet bang hoef te zijn dat je laptop beschadigt op het moment dat je in een regenbui fietst. Zo’n rugzak is gemaakt van duurzaam materiaal en is licht in gewicht. De tijd dat een rugzak saai was is al lang voorbij. Een Rains rugzak is namelijk een hele modieuze rugzak die verkrijgbaar is in allerlei kleuren.

Allerlei kleuren

Een Rains rugzak is niet alleen verkrijgbaar in allerlei maten, maar ook in allerlei verschillende kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze of een okergele rugzak? Wanneer je echter minder op wilt vallen met je rugzak is dit natuurlijk ook mogelijk. Een Rains rugzak is namelijk ook verkrijgbaar in een wat neutralere kleur zoals beige bijvoorbeeld. Niet alleen zo’n rugzak is verkrijgbaar in allerlei kleuren. Dit geldt namelijk ook voor een crossbody tas. Dit is een tas die je met behulp van een schouderriem schuin over je bovenlijf kunt dragen. Ook zo’n tas kan vanwege deze schouderriem geschikt zijn om op de fiets naar kantoor te gaan.

Verschillende merken

Tassen zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, ze zijn ook verkrijgbaar van verschillende merken. Waaronder het merk dstrct. Dit merk is opgericht door twee vrienden die samen een onderneming wilden beginnen. Het is een Nederlands merk wat bekend staat om een stijlvol design in combinatie met een grote functionaliteit. De meeste tassen van dit merk zijn gemaakt van leder, waardoor ze ook nog eens ontzettend stevig zijn. Je hoeft bij de tassen van dstrct niet bang te zijn dat de naden loslaten omdat je teveel spullen in de tas hebt gestopt.

Spullen in een tas stoppen

Wanneer je een tas koopt, is het vaak wel de bedoeling dat je hier allerlei spullen in kunt stoppen. Een tas koop je vaak namelijk niet alleen voor de sier. De grootte van de tas bepaald hoeveel spullen je in een tas kunt stoppen. Veel tassen beschikken over handige verdeelvakken, zodat je niet alle spullen bij elkaar in hetzelfde vak hoeft te stoppen. Op het moment dat je naar een tassenwinkel gaat voor het kopen van de tas, is niet alleen de buitenkant van de tas belangrijk. Het is slim ook altijd even naar de binnenkant van een tas te kijken.

De binnenkant van een tas

Het klinkt misschien niet helemaal logisch, maar de binnenkant van een tas is vaak net zo belangrijk dan de buitenkant van een tas. Je wilt immers niet je broodtrommel in hetzelfde vakje als je laptop stoppen. Dit omdat wanneer je dit wel doet de kans bestaat dat je laptop hierdoor beschadigd raakt. Daarnaast wil je ook je huissleutels in een apart vakje kunnen stoppen zodat je niet eerst heel je tas binnenstebuiten hoeft te keren op het moment dat je thuis komt na een lange werkdag. De binnenkant van een tas is dus vaak net zo belangrijk dan de buitenkant van een tas.

De buitenkant

De buitenkant van een tas is altijd het eerste wat je ziet op het moment dat je een tas wilt kopen. De buitenkant van een tas kan nogal verschillen. Zo zal de ene tas een meer opvallende uitstraling hebben dan de andere, en de ene tas zal je meer aanspreken dan de andere. Naast dat de binnenkant van een tas belangrijk is, is het ook belangrijk dat je affiniteit hebt met de buitenkant van de tas. Je wilt immers wel vol trots je nieuwe tas aan al je collega’s laten zien.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat