VBRO

De VBRO-Trotsplaat eindelijk nog ’ns voor Frans Bauer

Frans Bauer komt ruim twee jaar na zijn succesalbum ‘Heb Je Lief” met nieuwe muziek. De kersverse single “Verloren Tijd” is de voorloper van een album dat voor eind dit jaar gepland staat. “Verloren Tijd” is een lied in de beste Bauer traditie en zal zijn vele Vlaamse fans zeker plezieren.

Frans zingt dan wel over ‘Verloren Tijd’, maar hij was de afgelopen maanden bijzonder druk, niet alleen met het maken van een nieuwe plaat, maar ook met tv-opnames van The Voice Senior en “De Bauers ‘Bestemming Onbekend”.

Eind dit jaar mogen we Frans Bauers en zijn band ook weer in de Vlaamse theaters verwachten met “Tour de Frans”.

Als opwarmer dus, volgende week onze VBRO-Trotsplaat, de gloednieuwe single van Frans, “Verloren Tijd”.

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat