VBRO

De Kletse Kieten en DJ Torres pakken de VBRO-Trotsplaat

Remco en Wout gaan voor Goud! Deze oorworm blijft de komende dagen ongetwijfeld hangen na het horen van het WK supporterslied van de Knokke-Heistse wielerclub De Kletse Kieten. Zij vonden het niet kunnen dat de laatste jaren enkel onze nationale voetbalsterren konden rekenen op vocale ondersteuning tijdens grote toernooien en namen de verantwoordelijkheid om een WK-supporterslied te schrijven voor onze Belgische wielerhelden. Hiermee willen ze Wout van Aert en Remco Evenepoel een laatste zetje geven om voor het goud te gaan tijdens het WK tijdrijden van Knokke-Heist naar Brugge op zondag 19 september. De Kletse Kieten kunnen niet alleen zingen, maar ook acteren want bij de meezinger hoort ook een professionele videoclip. Voor het maken van de plaat kregen ze deskundige steun van DJ Torres, geen onbekende aan de Oostkust van Vlaanderen. Wie de zoetgevooisde stemmen van de Kletse Kieten wil horen en er niet voor terugschrikt om dagenlang met het refrein in het hoofd te zitten; de nu komende week en helemaal als opwarmer voor het WK is het lied te horen op de VBRO als Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat