VBRO

ZUS heeft de eerste Trotsplaat van de zomertijd beet

ZUS bestaat binnenkort alweer 10 jaar en zowat iedereen die de Nederlandstalige Showbizzwereld volgt weet intussen dat de zusjes Kiki & Bo Sluijpers breed ingezet kunnen worden voor elk feest. In de afgelopen jaren hebben ze, muzikaal gezien, een eigen identiteit weten op te bouwen. Door de samenwerking die ZUS in 2021 met Nationale Artiesten Parade is aangegaan kwam producer Frank Verkooyen uiteraard ook in beeld. Tijdens het kennismakingsgesprek maakten de zusjes hun wensen kenbaar. Frank is vervolgens aan de slag gegaan en heeft de dames door de demo van ‘Bij je zijn’ positief verrast. Volgens Kiki & Bo is het wel een hele andere richting, maar toch tekenend voor ZUS. ‘We zijn echt heel erg blij met het eindresultaat. Vooral de live blazers die zijn ingespeeld door Hubert Heeringa en de gitaarpartijen door Marcel Fisser maken het lied compleet’, aldus nog de zusjes. Bij ons kennen we ‘Bij Je Zijn’ natuurlijk als topper van Sha-Na, toen Marva & Petra ermee scoorden in 1994. ZUS heeft er de VBRO-Trotsplaat mee in de nu komende week!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat