VBRO

Fadim heeft de VBRO-Trotsplaat

Een jonge muzikale perfectionist, een liefde voor muziek die als een kolkende rivier door zijn aderen stroomt, veelzijdigheid én een stem die op vandaag al twee albums de hitlijsten inzong. Voeg daarbij een muzikale thuis, winnaar worden van een internationale wedstrijd én een jongeman die zijn levensdroom wil waarmaken, dát is Fadim. Een passie beleven en beter worden in dat wat je het liefste doet: entertainen & zingen! Fadim timmerde aan zijn eigen weg en in het project ADYA & Fadim werden dus al twee albums bij elkaar gezongen. Deze muzikale visitekaartjes waarmee Vlaanderen Fadim leerde kennen vloeiden voort uit een samenwerking met Adriaan Van Landschoot. Fadim zong al  verschillende eigen nummers bij elkaar en pakt nu opnieuw uit met een nieuwe single. Jean-Pierre Kerkhofs van Artsoundstudio haalde het beste uit de zanger naar boven. Het werd ‘In De Sterren Staat Geschreven’, een liedje dat we kennen van René Schuurmans (2016).
Fadim is klaar om dit najaar ook jouw oren te verwennen! Met de VBRO-Trotsplaat van deze week!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat