VBRO

Dominique heeft de VBRO-Trotsplaat

Dominique Collier, later ook gekend als Nic Caan, heeft een nieuw team, een nieuwe single én een nieuw album. Geen twijfel mogelijk, de zanger is weer helemaal terug en wel gewoon weer als Dominique. Voor een nieuw hoofdstuk!

Begin jaren ’90 was Dominique een graag geziene gast in Tien Om Te Zien en met ‘Verdomd Ik Mis Je’, cover van ‘Verdammt, Ich Liebe Dich’ van Matthias Reim, knalde hij resoluut de hitparades in. Dominique werd voorgesteld aan Adriaan Van Landschoot en die stelde een samenwerking voor. ‘Trouw Je Met Mij’ en ‘Verliefd’ werden co-producties; Dominique (toen Nic Caan) en Adya bleken een perfect match.

Dominique heeft het nog steeds allemaal! De stem, de looks, de muzikaliteit, de passie voor het vak, de kunst om zijn publiek heel stil te laten worden met zijn ingetogen nummers of volledig uit de bol te laten gaan met zijn steviger werk. Meer nog, er is veel nieuw werk op komst. In alle stilte werd er immers een album (release: zomer 2023) opgenomen om U tegen te zeggen. Niets werd aan het toeval overgelaten! Kosten noch moeite gespaard om in de beste studio’s op te nemen, en de beste muzikanten in te schakelen. We kunnen ons dus aan heel wat verwachten de komende tijd. Te beginnen de remix van ‘Waanzin’ waarvan meteen ook een party remix gelanceerd werd met het ook op de après-ski en de parties. En deze week is ‘Waanzin’ de VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat