VBRO

Marco de Hollander heeft de VBRO-Trotsplaat

Na de succesvolle feestsingles “Liefde In M’n Bol” en “Laat Ons Samen Proosten” komt Marco de Hollander nu met een eersteklas inhaker. “Jij Bent Echt ‘n Vriend” is een heerlijke wals, geproduceerd door Emile Hartkamp die ook de Nederlandse tekst heeft geschreven. Het lied is Marco de Hollander op het lijf geschreven. De aansprekende tekst beschrijft de opvatting en de waarde van het hebben van een vriend. De band met z’n familie, z’n vrienden én z’n grote schare fans staat voor Marco onvoorwaardelijke op nummer 1. Of zoals hij zelf zegt: “We moeten, zeker in deze tijd, naar elkaar luisteren en er voor elkaar zijn! De liefhebber van het Nederlandstalige lied zal, na het horen van de eerste klanken, de ander meteen in de armen sluiten”, aldus de positieve volkszanger.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat