VBRO

Paul Bruna heeft de VBRO-Trotsplaat

Met de komst van de lente in het vooruitzicht lanceert Paul Bruna z’n nieuwe single. Die kreeg als titel “Liefde Is Het Beste Medicijn” mee en is daarmee een liedje uit-het-leven gegrepen. Want wat anders dan de liefde kan een mens zo blij maken en opmonteren als het even minder gaat. Liefde werkt helend en kan pijn doen verdwijnen; het beste medicijn dus. Het deuntje is een vrolijk uptempo nummer geworden, van de hand van Bruggeling Peter Keereman. De opname gebeurde trouwens ook diens studio in Wetteren. Het werd een positief lente-nummer, Paul Bruna volledig op het lijf geschreven. De Middelkerkenaar bracht het intussen al verschillende keren op de planken want optredens verzorgen in zijn West-Vlaanderen, dat doet Paul nog altijd enkele keren per week. Deze week ook op de VBRO, en dan nog wel als Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat