VBRO

Herbert heeft de VBRO-Trotsplaat

Herbert (Verhaeghe) heeft een nieuw lente-liedje uit. De Nederlandstalige versie van ‘Warum Hast Du Nicht Nein Gesagt’ van Roland Kaiser en Maite Kelly. En hoewel dat over ontrouw gaat, is het bijzonder dansbaar en zingt het lekker mee. De bijhorende choreografie in de verrassende clip werd bedacht door het team van Dansschool Dançar uit Roeselare, waar Herbert al vanaf dag 1 mee samenwerkt. Op 1 april stelt Herbert alweer z’n 8ste album voor in Salons Mantovani in Oudenaarde. Dat gebeurt tijdens z’n verjaardagsconcert. Die avond vult hij weer 2 zalen… met de New Bis Band, Dansschool Dançar en ook enkele verrassingsgasten. Vorig jaar koos de West-Vlaming voor een professioneel management en dat bracht hem op een volgend niveau. Met een erg goed gevulde agenda vol mooie optredens, kijkt de West-Vlaming nu vol vertrouwen naar de toekomst. Deze week alvast met z’n nieuwe liedje ‘Waarom Heb Jij Niet Nee Gezegd” als VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat