VBRO

Danny Fabry heeft de VBRO-Trotsplaat

Je moet het maar doen, na een succesvolle carrière van meer dan 50 jaar nog steeds verrassend uit de hoek komen. Danny Fabry kan dat! Zijn nieuwe single ’Smoorverliefd’ baadt in een verfrissend nieuw geluid. Dankzij de productie van Christophe Severs in diens Hallround Studios kreeg ’Smoorverliefd’ een sound die we niet gewend zijn van Danny, maar die wonderwel past in ’s mans oeuvre. “Christophe is blijven doorgaan tot de kleinste details 100% goed zaten. Het resultaat klinkt ongelooflijk en ik ben er zeker van dat de mensen hiermee een nieuwe Danny Fabry zullen horen. En dat na al die jaren,” aldus de enthousiaste zanger. De frisse productie past helemaal bij het thema ’Smoorverliefd’ waarvoor Veronique Loiselet de tekst leverde. “Ik vond het belangrijk dat het een verrassende tekst was. Veronique heeft het thema ’Smoorverliefd’ perfect naar mijn idee verwoord: origineel en heel plezant om mee te zingen!” Pretlichtjes in de ogen verzekerd met deze ’Smoorverliefd’ van Danny Fabry, uit op Diamond Records en deze week onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat