VBRO

Ingrii heeft de VBRO-Trotsplaat

Zangeres Ingrii of Ingrid Van de Wouwer is deze zomer alvast weer op het appel. En wel met haar nieuwe single ‘Plotseling Verliefd’, een Nederlandstalige versie van ‘Matrimony’ van Gilbert O’Sullivan (1971). De sympathieke zangeres uit Putte-Kapellen afkomstig woont inmiddels al méér dan tien jaar aan zee, in Wenduine. Terwijl ze dan ook nog een optiek runt in Stabroek. Veel heen en weer rijden doorheen het Vlaamse land dus, ook voor de optredens. De afgelopen jaren bracht ze al méér dan tien singles uit, waaronder ‘Je Bent Niet Hip’, een eerste samenwerking met Luc Caals, want hij deed toen mee in de clip. Later zou ze echt in duet gaan met hem in de Vlaamse versie van ‘Ik Zie Een Ster’. Ingrii zegt positief ingesteld door het leven te gaan. De positieve liedjes die ze brengt zijn haar dan ook op het lijf geschreven. Zo ook haar nieuwste ‘Ploseling Verliefd’, onze VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat