VBRO

Marjan Berger heeft de VBRO-Trotsplaat

Het heeft even geduurd maar de uiterst sympathieke en bekroonde zangeres Marjan Berger is er deze zomer dan toch nog bij met een nieuwe single. Met trots kondigde ze haar langverwachte nieuwe single aan, getiteld “Mykonos”. Een liedje dat we eigenlijk al kennen van haar van in de tijd dat ze het zong als ene helft van het populaire duo Frank & Mirella. Ze brachten het toen (1993) samen met De Zusjes Wouterse (accordeon-duo) in de hitparade. In de lente en zomer van dat jaar. “Mykonos” neemt luisteraars mee naar de magische schoonheid van het gelijknamige Griekse eiland, waar de ziel van de muziek samensmelt met de betoverende sfeer van de eeuwenoude cultuur. Met haar krachtige en toch gevoelige stem weet Marjan Berger moeiteloos de essentie van deze betoverende bestemming vast te leggen. Het nummer belichaamt ook het unieke talent van Marjan en is meteen een eerbetoon aan haar toewijding aan muziek en haar passie om verhalen te vertellen door middel van melodieën. En deze week brengt ze “Mykonos” tot bij ons als VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat