VBRO

Frank & Christel Galan hebben de VBRO-Trotsplaat

Op 12 september zijn Frank & Christel Galan precies 20 jaar getrouwd! Het mooiste showbizzpaar van het land viert hun porseleinen huwelijksjubileum en is na al die jaren een stevige tandem in showbizzland geworden. Zo runnen ze samen hun eigen bedrijf voor alle boekingen, marketing, management, administratie, kortom de volledige muzikale handel. Daarnaast staan ze vaak samen op de planken en creëren ze een aura van liefde en genegenheid naar het publiek toe. Twee persoonlijkheden met klasse op het podium. Frank & Christel weten evenwel dat de showbizz veelal oppervlakkig kan zijn; daarom is hun motto “blijf gewoon jezelf”. Mensen gelukkig maken en een hoge golf van liefde en vriendschap overbrengen is dan ook wat ze beiden nastreven. En met de jubileum-single “Nog Steeds Zijn We Samen” brengen ze meteen een vrolijke oppepper. ‘t Is deze week onze VBRO-Trotsplaat! We wensen met de VBRO Frank & Christel Galan een hele fijne huwelijksverjaardag toe!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat