VBRO

Een dagje uit

Op zoek naar een leuk dagje uit, maar heb je nog geen idee wat je wilt gaan doen? Vooral als je een uitje moet bedenken voor een groep mensen of je gezin, kan het lastig zijn om iedereen tevreden te houden. Hier een aantal leuke opties voor groepsuitjes of spetterende dagjes weg.

Concerten

Voor mensen die fan zijn van een bepaald muziekgenre zijn festivals en concerten de ultieme manier om van hun favoriete band of zanger te genieten. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Elke fan wil natuurlijk wel naar een show van zijn of haar favoriete band, alleen dat kost geld en om dan een hotel te regelen is ook niet altijd goedkoop. Als je niet de hoofdprijs wil betalen kan je kijken op vakantieveilingen voor een aantrekkelijke aanbieding. Wil je toch de beleving van een concert hebben maar heb je niet de middelen om een kaartje te kopen dan kan je thuis online vaak ook liveconcerten volgen.

Pretparken

Pretparken zijn altijd erg populair, vooral de grote parken zoals Walibi of de Efteling staan al snel bovenaan op het wensenlijstje. Parken zoals Bobbejaanland, Bellewaerde Park of Mega Speelstad worden al snel vergeten terwijl dit leuke attractieparken zijn met genoeg te doen voor jong en oud. Misschien is een overnachting regelen zoals bij Thermen Dilbeek een goed idee als je comfortabel wil nagenieten als je terugkomt van je dagje uit. Lijkt één van deze parken jou wat dan zijn ze in veel gevallen goedkoper en soms zijn ze nog leuker ook. Zorg dat je alles bij je hebt, en ga er een mooi dagje op uit.

Zwembaden

Veel zwembaden zijn wel bekend in België, iedereen kent er wel één in de buurt. Maar de grote waterparken zijn natuurlijk het leukst. Iedereen kent natuurlijk Center Parcs, de grote parken van Center Parcs staan bekend om het uitgebreide tropische zwembad waar je ook als dag gast naar toe kan. Ook in Boudewijn Seapark kan je goed terecht voor een dag waterpret. Kortom een dagje zwemplezier is altijd leuk, gewoon om te relaxen of om even af te koelen in het water. Een dagje naar het zwembad, is altijd leuk.

Dierentuinen

De dierentuin is een uitje van alle tijden en voor iedereen. Het is leuk om de wilde dieren in het echt  te zien. Kijken naar de spectaculaire shows is altijd leuk om te doen. Maar wat zijn de leukste keuzes in België voor een leuk dagje dierentuin.  Piari Diaza staat bekend als de grootste dierentuin vn België en is meerdere malen bekroond met awards. In Antwerpen kan je naar ZOO Antwerpen wat dan weer de oudste dierentuin van België is. Met veel show en veel dieren om te bekijken verveel je je dan ook niet snel. In de middag even wat eten en in sommige parken met de auto door stukken heen rijden een soort mini safari in eigen land. Dierentuinen zijn leuk voor het hele gezin, en veel mensen gaan daarom graag met de familie naar de dierentuin.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat