VBRO

Metzzo heeft de VBRO-Trotsplaat

Carnaval is in aantocht en dat zullen we geweten hebben. Op het appel is dan zeker en vast Metzzo;, want Metzzo, da’s de man… die eigenlijk alles kan! Geef deze Amelander een instrument en hij speelt de pannen van het dak, maar zijn accordeongeweld is van een andere planeet. Terwijl Daniëls vingers dansen over de toetsen slingert hij de ene na de andere hit het publiek in; met maximale polkapower en altijd 100% feestgarantie! Wat zit er toch in dat Amelander water? Wij snappen het ook niet, maar met deze artiest in hart en nieren op het podium is stilstaan écht geen optie. Nederlandse collega-artiesten staan inmiddels voor Daniëls kunsten in de rij, van Wolter Kroes tot de 3J’s en van Henk Dissel tot George Baker. Maar heel eerlijk, er gaat niets boven Metzzo solo! Gewapend met z’n accordeon, gouden stem en ontembare energie maakte Daniël al honderden feesttenten, kroegen en zalen onveilig. Hij is klaar om nog veel meer te veroveren! Vlaanderen bijvoorbeeld. En daarom koos onze VBRO-muziekredactie zijn nieuwe single deze week als de Trotsplaat! ‘De Man In Het Bos’ heeft het de nu komende week voor het zeggen op de radio die ook trots is op Nederlandstalige feestmuziek!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat