VBRO

Marco de Hollander heeft de VBRO-Trotsplaat

‘Vanavond Vieren We Feest’ is de titel van de nieuwe single van Marco de Hollander. Eigenlijk is deze titel te bescheiden, want als één van de meest geboekte artiesten is deze man 7 dagen per week, als het ware 24 uur per dag op één of ander feest terug te vinden. Top producer Kees Tel is ook dit keer weer verantwoordelijk voor het frisse en hedendaagse geluid van deze feesthit. Vol gestopt met percussie swingt deze nieuwe single de pan uit. Het gaat Marco de Hollander voor de wind. Een rijk gevulde agenda met prachtige evenementen is te vinden op zijn website www.marcodehollander.nl. én er zit nog iets heel groots in de hoge hoed, maar hierover later meer. Wat we wel kunnen onthullen is dat Marco de nu volgende week de VBRO-Trotsplaat te pakken heeft… of anders gezegd ‘Vanavond Vieren We Feest’!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat