VBRO

Samantha Steenwijk heeft de VBRO-Trotsplaat

Met haar haar laatste single ‘Het Kan Maar Zo’ keerde Samantha Steenwijk al terug naar haar roots… volkse muziek in een modern jasje. En die lijn zet ze de komende tijd door. Te beginnen met haar nieuwe single ‘Wij Zijn Twee Vrienden’. De Haagse zangeres en tv-persoonlijkheid maakte haar eigen moderne versie van deze grote hit van Dennie Christian, inclusief de onvergetelijke ‘hoeba-hoeba-hoeba-hop-hop-hop’. Een hele vrolijke plaat dus, en dat is volgens haar momenteel hard nodig. “Ik merk tijdens mijn optredens en gesprekken met mensen dat er echt behoefte is aan een positief geluid”, aldus Samantha. “Als klein meisje was er altijd één liedje waar ik spontaan vrolijk van werd en dat is dit. Bij mensen in mijn omgeving gaf het meteen de reactie waar ik op hoopte!” De zangeres die we in Vlaanderen ook op de televisie zagen als panel-lid van ‘K2 zoekt K3’ is een exclusieve samenwerking aangegaan met platenmaatschappij Cornelis Music. En met de nieuwe samenwerking zet de zangeres opnieuw een stap in haar muzikale carrière, waarbij fans veel muziek kunnen verwachten. “Ik ben erg blij dat ik deze samenwerking met Cornelis Music ben aangegaan en we hebben samen al veel goede en leuke plannen voor de toekomst gemaakt”, aldus nog de blonde zangeres. Ze heeft met haar nieuwe single de VBRO-Trotsplaat te pakken!

 

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat