VBRO

Llani heeft de VBRO-Trotsplaat

Llani’s nieuwe single heet “Over En Uit” en is een echte break-up song. Zelf zit ze al 6 jaar in een super fijne relatie, dus het nummer is niet auto-biografisch. Haar natuurlijke biotoop, zo noemt Llani de podia waarop ze al optrad als artieste. Dat waren in aanvang de podia van de klassieke musicalproducties maar evengoed een uitzonderlijke keer het Sportpaleis. Pop-rock is haar genre, muziek die ze zelf ook kan smaken tijdens het autorijden of het sporten. Llani is dus best een pittige tante qua muziekkeuze. “The girl next-door” maar toch stiekem wat stoerder dan ze eruit ziet. Avril Lavigne in haar beginjaren, zeg maar. In de aanloop naar haar deelname aan The Voice Van Vlaanderen, in het team van Jan Paternoster, bracht Llani de single “Ver van de waarheid” uit met achter de drums Mario Goossens (Triggerfinger), op de bas Mirko Banovic (Arno), en op de gitaar Patrick Steenaerts (Yevgueni). Op een podium staan voelt als een roes voor Llani, een rush die best verslavend is. Het is de plek waar ze zich gewoon zichzelf voelt. Daar hoeft ze haar energieke en kleurrijke persoonlijkheid niet te onderdrukken of weg te steken. Ambitie heeft Llani in overvloed. Ze wil een vaste waarde worden in de Nederlandstalige muziek. Dromen kan én mag en daarom krijgt ze van ons een flinke duw in de rug, als nieuwe VBRO-Trotsplaat!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat