VBRO

Waarom glazen schuifdeuren een must-have zijn voor modern wonen

Modern wonen draait om een open leefruimte vol met licht. Natuurlijke lichtinval zoveel mogelijk benutten en zo min mogelijk afgesloten ruimtes, dat klinkt toch heerlijk. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor modern wonen. Glazen schuifdeuren passen ontzettend goed in het concept van modern wonen. Ze verbinden ruimtes en creëren zo een open concept en ze zorgen voor optimale natuurlijke lichtinval. Heb jij al nagedacht over een glazen schuifdeur in jouw moderne woning? Nog niet! Na het lezen van deze blog ben je vast en zeker overtuigd.

Maak kleine ruimtes grandioos

Met een glazen schuifdeur hoef je niet te kiezen tussen binnen of buiten, je kunt de twee perfect samenbrengen. Daarnaast kun je optimaal profiteren van het natuurlijke licht van buiten. Geen donkere, grijze of grimmige woonkamer of keuken voor jou. Bij jou schijnt het zonnetje altijd. Zo kun je optimaal genieten van de zonnige dagen en ook van die knusse regenachtige dagen.

Een elegante toevoeging

De glazen schuifdeuren zijn natuurlijk super functioneel, maar ze voegen ook net wat extra stijl toe aan je woning. Zo’n glazen schuifwand straalt gewoon luxe uit en het zorgt echt voor een compleet andere look en eigenlijk maar met een simpele aanpassing. Het kan kleine keukens groot maken en een simpele woonkamer omtoveren tot een luxueuze lounge. Glazen schuifdeuren passen ook in ieder interieur. Modern, landelijk of traditioneel: er is altijd ruimte voor een glazen schuifdeur.

Geen verspilde ruimte

Als je voor een traditionele draaideur kiest, dan verlies je onbewust een hoop ruimte. Je moet er namelijk over nadenken hoeveel ruimte de deur nodig heeft als ‘ie open is. Dat probleem heb je niet met een schuifdeur. Daarom staat zo’n schuifwand ook prachtig in een kleinere woning. Een schuifdeur is ook nog eens super veelzijdig. Heb je een tuinfeestje? Dan kun je de schuifdeur helemaal open doen voor een perfecte overgang tussen binnen en buiten. Voor elke dag kun je de schuifdeur ook gewoon gebruiken als normale in- en uitgang.

Een fris en luchtig huis

Behoefte aan wat frisse lucht in huis? Gooi die schuifdeuren eens lekker open en laat alles lekker luchten. Dan voelt je hele huis weer helemaal fris en fruitig aan, geloof dat maar! Hoe heerlijk is het om lekker op de bank te zitten met de deuren open? Zo kun je volop genieten van de frisse lucht en de rust van buiten en toch het comfort van binnen ervaren. Dé perfecte combi.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat