Luister live!

ADVERTEREN

Besteden van Uw reclamebudget
Veel ondernemers zijn aan het twijfelen als het gaat om de besteding van hun reclamebudget. Wordt er gekozen voor de krant of voor de radio?

De onbekende ondernemer kiest vaak voor de krant omdat dit "zichtbaar" is. Radio is een medium waarvan U misschien denkt dat het duur is of moeilijk. Duur kan het in ieder geval zijn, als U bijvoorbeeld landelijk adverteert. Dat is veelal enkel weggelegd voor de hele grote bedrijven.

Uw bedrijf is waarschijnlijk in een deel van het land actief en dan wilt U ook Uw reclamebudget alleen besteden aan de mensen die U echt wil bereiken. Dan biedt VBRO U zeker tal van mogelijkheden. Wij werken met een editie-systeem en plaatsen Uw campagne enkel in de regio('s) die U wil.
 

Adverteren, enkel in Uw regio = goedkoop!
VBRO kan de tarieven haalbaar houden.

Dat betekent bijvoorbeeld dat U bij ons al voor pakweg 210 euro per week op de radio te horen bent! Uw bedrijf komt dan 5 keer per dag voorbij. Bij ons is het ook heel erg duidelijk wat U krijgt. U krijgt een spot-planning.
 

Werkwijze radio-reclame
Als ondernemer hoeft U niets anders te doen dan ons algemene informatie aan te leveren: de naam, wat Uw bedrijf precies doet, specialisaties, adresgegevens en eventueel nog andere belangrijke info.
Vervolgens maken wij een geweldige spot die U kan uitzenden op VBRO. Ook de kosten voor het produceren van deze spot is heel erg haalbaar. Vanaf 100 euro kan het al! Een doorsnee radiospot duurt 20 of 30 seconden.
 

De kracht van radio-reclame

- Uw bedrijfsnaam wordt vaak genoemd omdat er een hoge herhaling is in korte tijd.

- Luisteraars horen een radiospot en vormen zich daar een eigen beeld bij.  Zo wordt de boodschap beter onthouden.

- U bereikt veel mensen met radio. Mensen luisteren vaak en ook lang naar radio. In het geval van VBRO misschien nog langer, want we hebben zowat de langste luistertijd in Vlaanderen, meer dan 5 uren na elkaar!

Meer informatie?

Neem dan contact op met ons.  

Bel 050 33 33 83 of gratis op 0800 30 30 1, of laat U contacteren door onderstaand formulier in te vullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op.

Interesse in adverteren op volgende edities:


Luister mee via FM, DAB+ of onze livestream!

Vraag een verzoekje aan: SMS VBRO (spatie) BERICHT naar 6045

© VBRO 2019 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookieverklaring
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info