VBRO

3JS brengen nieuw album ‘Mooie tijden’ uit

De Volendamse band 3JS heeft vandaag hun nieuwste album ‘Mooie Tijden’ uitgebracht. Na een lange periode van hard werken en veel creativiteit is het de mannen van 3JS weer gelukt om een prachtig album af te leveren.

Op het album ‘Mooie Tijden’ staan 10 nieuwe nummers, gemaakt met behulp van Bob Clearmountain, die een belangrijke rol had in de plaatopnames van veel legendarische albums van onder andere The Rolling Stones, David Bowie en meer. Ook heeft Lori Lieberman, de Amerikaanse begeleidingsband voor de opnames van ‘Mooie Tijden’ samengesteld.

Het album kenmerkt zich door de vertrouwde 3JS-sound, gecombineerd met nieuwe en authentieke geluiden. Recente nummers ‘De Trein’, ‘Vallen en Weer Opstaan’ en NPO Radio 2 Topsong ‘Als Je Haar Ziet’ zijn onder andere op het album te horen.

In aanloop naar de release van dit album namen de 3JS een speciale podcastop voor de fans. In deze podcast doken de mannen in het schrijfproces van het album, de opnames, hun reis naar LA en veel meer. Hiermee wisten ze tevens in de Spotify Podcast top 40 terecht te komen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat