VBRO

3JS helpen Horeca met online dinershow

Om de gevolgen van het coronavirus een beetje op te vangen gaan de 3JS een online dinershow organiseren met de horeca in Volendam. Wie de speciale amuse-box koopt krijgt zaterdag 7 November zeven luxe gangen. Het optreden van de band is via een livestream te volgen.

Het idee om te livestreamen lag er al een tijdje, maar raakte met de nieuwe lockdown in een stroomversnelling. “We zagen hoe anderen dat aanpakten. Er zaten best wat haken en ogen aan. Je wil natuurlijk dat mensen lekker voor de laptop of tv gaan zitten met een hapje en een drankje, en dat ze daarvoor willen betalen.”

De restaurants in Volendam bleken de ultieme partner. “We hebben ze benaderd en het mooie was dat zij de krachten bundelden en er een online amusetour van maakten. Dat is briljant, alle restaurants doen mee! Nu is het aan ons om van de stream iets moois te maken, maar dat komt zeker goed.”

Aan de actie werken zeven Volendamse horecagelegenheden mee. Café De Dijk, Café Lennon’s, Smit Bokkum, ’t Havengat, Restaurant Van Den Hogen, Thirty5 en Lotje Wine & Dine bereiden elk een eigen amuse voor in de box. Onder meer zal geserveerd worden: Coquilles met fregola pasta, Tartaar van huisgerookte zalm en thaise massaman curry.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat