VBRO

Albert Koetzier zet de hut op de kop met IK ZET JE BED WEL IN DE KROEG

Sinds 2020 duikt de naam van Albert Koetzier steeds vaker op in de Nederlandstalige muziekwereld. Met name z’n debuutsingle ‘Ga nooit meer van huis’ heeft hem landelijke bekendheid gebracht. Ook de autobiografische opvolger ‘Alsof het zo moest zijn’ heeft aardig wat stof doen laten opwaaien vanwege het gevoelige onderwerp voogdij. Albert kreeg na een aantal rechtszaken vanwege een scheiding de voogdij van z’n dochter. Z’n nieuwe single ‘Ik zet je bed wel in de kroeg’ is van een heel ander kaliber. Het is een uptempo kroegenkneiter die overigens met carnaval hoge ogen kan gaan gooien.

‘Ik ben al een tijdje bezig met de voorbereiding van m’n allereerste album welke in het begin van 2022 zal verschijnen. Een groot aantal nummers zijn geschreven door Co van Raaijen. Ik had hem benaderd vanwege zijn spraakmakende teksten die hij voor tal van artiesten, waaronder Peter Beense, Rob van Daal en Sasja Brouwers had geschreven. ‘Ik zet je bed wel in de kroeg’ is ook zo’n lied uit het leven gegrepen. Naast de tekst die de lading dekt is muzikaal alles uit de kast gehaald door producer Ger Oerlemans. Vooral de accordeonpartijen die zijn ingespeeld door Daniël Metz en de backing vocals van Ingrid Simons maken het lied compleet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel trots ben op deze single. Hij is echt leuk geworden’, glundert Albert.

‘Ik zet je bed wel in de kroeg’ verschijnt op 3 november 2021 bij Storm Records en is vanaf dat moment te streamen via de bekende kanalen. De clip, eveneens geproduceerd door Ger Oerlemans, is te bewonderen op YouTube en de socials van Albert Koetzier.

RTV Promotie: Hubsch Media

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat