VBRO

Allround Feest DJ Danny kondigt nieuwe single en mooie stap aan

Op een feestje kwamen ze elkaar als eens tegen en was er een 1e kennismaking tussen Feest DJ Danny en Rood-Hit-Blauw producties. Danny vertelde hier over zijn vak als DJ, Entertainer en Zanger en Ronald over zijn platenlabel en de werkwijze.

Ronald (RHB): De eerste kennismaking met Danny herinner ik me nog goed, een feestje in Brabant, een leuke gast, spontaan, gedreven en work-aholic. Feest DJ Danny is uniek, hij draait, zingt en entertaint. Dus voor een feestje waar “Het dak er af moet” is Danny erg geschikt. Het viel mij direct op dat hij de muziek naadloos aansloot bij de sfeer in de zaal. Voor ons dus een toegevoegde waarde op het label. We zien uit naar een mooie samenwerking.

Feest DJ Danny: Ik heb destijds met Ronald afgesproken hem terug te contacten zodra ik mijn eigen single had opgenomen bij Sonic Solutions.Mijn single ligt klaar en het vervolggesprek is inmiddels geweest. Het is mij duidelijk, Ronald is net zo bevlogen met zijn label als ik als DJ en Zanger. De klik en eerlijkheid is voor mij belangrijk. Ik ga met een goed gevoel deze mooie stap aan.

De nieuwe single “Er even tussen uit” wordt op 7 april uitgebracht onder het RHB label en volgt er meer nieuws!

Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/feest-dj-danny/
Facebook: https://www.facebook.com/DjDannyKeurentjes

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat