VBRO

Alysha lanceert vlotte zomersingle Vergeet ‘t Maar

Zangeres Alysha (Annelies Klijnee), heeft weer ‘n nieuwe single uit. Dit keer is gekozen voor ‘n fris zomers liedje met hoog meezinggehalte. Voor Alysha is dit alweer haar 2e single. Met haar debuutsingle ‘’Geen enkel plekje’’ die in 2020 werd gelanceerd wist de in België woonachtige zangeres lokaal en regionaal het publiek al voor zich te winnen. Met haar fris en zorgvuldig uitgezocht repertoire (van meezingers tot knallende klassiekers) is de van oorsprong gezellige Tilburgse zangeres inmiddels een veel gevraagde verschijning op menig feestje en evenement.

Voor het liedje “Vergeet ‘t Maar’, ging Alysha afgelopen maanden weer met haar vaste producer Ad van den Hurk (Andy de Witt) aan de slag in de Musicmaker Studio. Naast de productie en arrangementen tekende Ad van den Hurk eveneens voor de tekst, muziek en alle instrumenten van dit lekker vlotte liedje. Voor het koorwerk werd de hulp ingeroepen van Wiesje Westerlaken.

Vol verwachting kijkt Alysha uit naar de release van haar nieuwe single, en hoopt dan ook dat de radiozenders deze leuke song zullen omarmen en opnemen in de lokale, regionale en landelijke playlisten. Uiteraard zal er weer een fraaie clip bij het liedje geschoten worden, die binnenkort te zien zal zijn op de diverse clipzenders.

De single ‘’Vergeet ’t Maar’’ zal omtrent 15 juni digitaal gelanceerd worden via platenlabel van JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a.: Spotify, ITunes, Deezer en vele andere portals.

Bron: JC Records

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat