VBRO

Amir en Jermaine Stuiver trappen af met voorjaarsknaller HEY SCHAT

Amir en Jermaine Stuiver slaan met de lancering van hun gezamenlijke single Hey Schat de handen ineen. Jermaine heeft al een behoorlijke reputatie als vertolker van het Nederlandse lied opgebouwd. Met name zijn in 2022 verschenen single Voel je mijn verlangen heeft hem nog breder op de kaart gezet. Voor de 17-jarige Amir is dit duet, waarin hij de rappasages voor zijn rekening neemt, eigenlijk de aftrap van zijn muzikale carriere voor het grote publiek. Hij heeft in het verleden al wel eens een studio bezocht om zijn eigen werk op te nemen, maar daar bleef het tot nu toe bij. De manier waarop Amir en Jermaine gekoppeld zijn door Wessel en Mona heeft ook zijn charme. Het begon al bij de gekozen locatie waar de clip van de laatst verschenen single van Jermaine werd opgenomen. Dat was namelijk de riante woning van Wessel en Mona…..

Omdat Amir volgens zijn oom en tante Wessel en Mona naast zijn studie en voetballen ook uitblinkt in muziek vonden ze bij Jermaine een ingang om ideeen uit te wisselen over een samenwerking tussen beiden. Het laten produceren van een volksnummer gecombineerd met rap moest de basis vormen. Jermaine kon voldoende voorbeelden noemen van artiesten die daar ook succesvol door zijn geworden. Het team waar Jermaine al geruime tijd mee samenwerkt, Sonic Solutions, Hans Louws, Karl Kaspers en platenlabel RoodHitBlauw, werd vervolgens bij het project betrokken. Het rapgedeelte heeft Amir zelf bedacht. Deze past perfect in de verhaallijn die door Hans Louws op papier is gezet. Bovendien passen de stemmen van Amir en Jermaine goed bij elkaar. Muzikaal gezien ligt het in de lijn van Jermains jongste hit Voel je mijn verlangen. Het dansbare uptempo voorjaarsnummer Hey Schat heeft in ieder geval de potentie dat veel Nederlandstalige radiostations de plaat met grote regelmaat gaan draaien.

Dat het voor Amir niet alleen bij dit duet zal blijven staat al vast. Hij ambieert namelijk ook een solocarriere en daarvoor zijn de eerste stenen al gelegd. Samen met de jongens van Sonic Solutions is er al een koers uitgestippeld die in de loop van het jaar verder wordt uitgewerkt.

De CD single Hey Schat is vanaf 29 maart 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Hiervoor zijn alle registers opengetrokken om de verhaallijn in alle perfectie uit te beelden.

Boek Amir en Jermaine Stuiver hier!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat