VBRO

Amsterdamse Volkszanger Harrie van Amstel vanaf heden op RoodHitBlauw

Harrie: 
Mijn achternaam is Tokkie. Als ik dat aan mensen vertel herkennen ze het gelijk. Er was enkele jaren geleden een spraakmakend programma over de familie op SBS6 “De Tokkies”.

Ik treed al enige tijd op als “Volkszanger Harrie van Amstel” en zing daarbij Hollandse en Amsterdamse liedjes. Om mijn laatste opgenomen single “Zonder jou” uit te brengen heb ik contact opgenomen met Rood-Hit-Blauw Producties. In het kantoor in Nijkerk maakte ik kennis met Ronald van dit Platenlabel en werd de werkwijze en de mogelijkheden aan mij uitgelegd. Al met al was het een erg leuk gesprek en voelde het meteen goed. Ik ben dan ook blij vanaf nu deel uit te kunnen maken van de “Artiestenstal” van Rood-Hit-Blauw.

Ronald RHB:
Onze stal is een Amsterdamse Volkszanger rijker: Harrie van Amstel! Harrie is een zanger die het Nederlandstalige volkslied beheerst en graag zingt. Onder ons label zullen we zijn boekingen en releases gaan behartigen. Als start volgt op 6 Oktober a.s. zijn nieuwe single ‘Zonder jou’en volgt meer nieuws.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat