VBRO

Andre Kooistra kan niet wachten tot het weekend is

Al geruime tijd werkt André Kooistra vol tevredenheid samen met producer Dylan van der Feen die in de inpandige studio van BME Bookings te Schaard precies weet wat André van hem mag én kan verwachten. Natuurlijk heeft Dylan daar de hulp van Fokko Dam en Arie Kuipers bij nodig. Als team hebben ze al aardig wat hitjes op naam staan en daar kan de nieuwe single Ik Kan Niet Wachten Tot Het Weekend Is André wellicht aan worden toegevoegd.

André: Ik gaf vorige maand aan dat ik toe was aan een nieuwe single. Dylan heeft i.s.m. Fokko en Arie de muziek en de tekst geschreven van deze feestknaller van jewelste. Het hoge meezinggehalte en de sound, waar uiteraard de accordeon niet mag ontbreken, moet gewoon verweven zijn in de productie. Omdat het publiek dat van mij, als feestzanger, ook verwacht wijk ik daar niet van af. Het onderwerp waarover ik zing is natuurlijk heel herkenbaar voor mensen die van maandag t/m vrijdag werken. In het weekend kun je genieten van die dingen die je leuk vindt en daar hoort bij velen een bezoekje met vrienden aan de kroeg bij. In de videoclip, die overigens door Edwin Kramp is opgenomen, wordt de verhaallijn op realistische wijze uitgebeeld. Ook Cafe De Rus komt ruimschoots in beeld. Daar word ik regelmatig geboekt en zo zie je maar dat de éne hand de andere wast.

Ik Kan Niet Wachten Tot Het Weekend Is, uitgebracht door platenlabel Klare Taal, is via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip is te bewonderen bij de bekende TV zenders, YouTube en de socials van André.

RTV: Annerike van de Straat: 06 46444671 annerike.plug@gmail.com

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat