VBRO

André Kooistra laat weer van zich horen

Andr é Kooistra, de altijd vrolijke, zingende brandweerman uit Franeker komt met een gezellig, voor vele herkenbaar nieuw nummer, met als titel: Kijk niet achterom. We kunnen er veel woorden aan vuil maken, maar we hebben met zijn allen een ingrijpende tijd achter de rug. Voor de een zal dit minder impact hebben gehad dan voor de ander. Maar dat het ons allemaal geraakt heeft is een feit. Gelukkig kunnen we nu weer vooruit kijken.

Ook voor André zijn het twee bewogen jaren geweest. Op persoonlijk vlak maar ook op het gebied van zijn werk. Waar je normaal dagelijks contact met vele collega’s hebt, is dat de afgelopen twee jaar totaal anders verlopen, sommige collega’s heb ik soms maanden niet gezien, aldus André.

Andre zijn grote passie om voor het publiek te staan, heeft ook de afgelopen twee jaar zo goed als stil gelegen. Het optreden, het vermaak en de blije gezichten heeft hij ook zeker gemist. Maar dat is geweest, we gaan nu alleen nog maar vooruit en kijken vooral niet achterom.

Mijn nieuwe nummer kun je op meerdere manieren bekijken en het heeft zeker een dubbele boodschap. Je kunt altijd wel kijken naar wat er is geweest, maar uiteindelijk moet je vooruit. Dat wil niet zeggen dat je totaal moet vergeten wat je hebt gehad, wat je hebt meegemaakt, of hoe je dingen ervaren hebt. Maar ook dat wanneer je achteruit kijkt, je niet ziet wat er voor je gebeurt. Iets om over na te denken….., meent André.

Nu onze maatschappij weer open gaat, gaat ook André weer de bühne op en nu met zijn nieuwe nummer! De boekingen stromen weer binnen en Andre heeft er enorm veel zin in.

Kijk niet achterom komt op 4 maart 2022 uit en is te vinden op de streaming portals. De promotie is in handen van Richard Pot, Music Experience. Tekstschrijver is Olav Hesselmans en de productie is in handen van Dylan van der Feen, BME Bookings. De clip is gemaakt en geregisseerd door Edwin Kramp, Larent Video.

André wil bovengenoemde personen bedanken voor de fijne samenwerking, het meedenken en uitvoeren voor een totaal nieuw en verfrissende productie.

Voor boekingen en/of info:
www.andrekooistra.nl
andre.kooistra@ziggo.nl
Tel: 06-23727834

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat