VBRO

Andy de Witt en zoon Tommy slaan handen ineen voor duetsingle ”n Zoon en ‘n vriend’

Toen Andy de Witt enige tijd geleden zijn zoon Tommy bezocht in Eindhoven kwam opeens spontaan het idee op bij Tommy om de song van Alain Clark, Father and a Friend op het nieuwe album van Andy te zetten. Hij zou dit dan als duet samen met zijn vader willen zingen. Diezelfde avond al stuurde Tommy een tekst door naar Andy, die meteen zijn MusicMaker Studio ingedoken is om een mooie, en zoals zij dat noemen “vette” orkestband van dit prachtige nummer te maken. Echter door de steeds veranderende coronabeperkingen werd het moeilijker om “ons” product af te maken aldus Andy.

Het is er uiteindelijk toch van gekomen, en toen Andy een aantal weken terug Jolanda Clement van platenlabel JC Records de demo van het liedje liet horen was ze erg enthousiast. Ze adviseerde ons dit lied als voorloper van het komende nieuwe album van Andy uit te brengen als single. De single werd opgenomen in de MusicMaker Studio van Andy, die ook tekende voor de muzikale omlijsting en alle instrumenten, terwijl vaste koorleidster Wiesje Westerlaken ditmaal vanuit haar thuis locatie de backing vocals van het liedje verzorgde. Zelfs de bijbehorende prachtige clip die binnenkort te zien zal zijn op de diverse clipkanalen hebben ze met alle veiligheidsmaatregelen opgenomen.

Het lied behoefd geen introductie omdat het een geweldige song is en zelfs in onze eigen taal klinkt het als een klok. Zodra het weer kan zullen Andy & Tommy als duo @Tom gaan optreden in het land. Het duo hoopt dan ook dat dit heerlijke duet tussen vader en zoon zijn weg zal vinden naar de radio’s, tv-stations en andere media, maar vooral dat het aan zal slaan bij het grote publiek.

De single ’n Zoon en ’n Vriend is de voorloper van het nieuwe album van Andy met 16 geheel nieuwe, nooit eerder op album verschenen songs dat binnenkort op het JC Records label zal verschijnen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat