VBRO

Andy de Witt lanceert tweetalige kerstsingle

We komen even aanbellen, Ding Dong, en dat is toevallig ook de titel van de Kerstsingle van Andy de Witt. Een paar weken geleden kreeg Andy het idee om een Kerstsong te maken. Omdat hij het niet bij een idee wilde laten dook hij meteen de Musicmaker Studio in om een prachtig kerstlied te maken.

Zowel de melodielijn als de tekst is geschreven en gecomponeerd door Ad van den Hurk, beter bekend als Andy de Witt. Het is een uit het leven van een Muzikant gegrepen verhaal geworden met een mooie en ware tekst. De song blijft na één keer horen al direct hangen, en kan dus makkelijk worden meegezongen. Andy hoopt dan ook dat het grote publiek dit prachtig tweetalig kerstliedje weer zal omarmen, en de diverse radiostations de nieuwe single veelvuldig zullen gaan draaien op de zender.

Het nummer Ding Dong Ding Dong van Andy de Witt zal vanaf begin december digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz.

Fotocredit: Studio Flor, Arendonk.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat