VBRO

Angelino Heesbeen geeft muzikale carriere nieuwe impuls met JE KOFFER IS GEPAKT

Angelino Heesbeen geeft zijn muzikale carrière een behoorlijke impuls met de gezellige feestplaat Je koffer is gepakt die bij platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt. Met name de intro waarin de gipsy gitaar en de accordeon samensmelten zorgen voor een verrassend geluid die je meteen in de juiste stemming brengt. De verwachting is dan ook dat de dansvloer meteen volstroomt als de band start. Het is overigens alweer ruim twee jaar geleden dat Angelino zijn vorige single Vrouw lanceerde. Het uitbrengen van nieuwe liedjes schoof Angelino daarna even voor zich uit, maar kreeg onlangs dankzij tekstschrijfster Alie Bakker een opzienbarende wending. Zij stuurde namelijk een demo naar Angelino waar hij meteen een goed gevoel bij kreeg. In de Leico studio van Peter van Kesteren vonden de opnames plaats waaraan ook accordeonist Rolus Karssen en gitarist Zonzo Basily meewerkten.

Angelino: In de afgelopen 23 jaar heb ik veel mensen leren kennen in het vak. Met name Alie Bakker en Rolus Karssen hebben veel voor mij betekend. Rolus heeft mij vanaf het begin enorm geholpen en ik kan wel zeggen dat we vrienden voor het leven zijn geworden. Zoals velen al wel weten kom ik uit een bijzondere muzikale familie. Mijn neefje Zonzo Basily heeft inmiddels al een hele goede reputatie als zeer bedreven gipsy jazzgitarist. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van zijn bijzondere kwaliteiten. Dankzij hen en natuurlijk ook Peter van Kesteren is deze productie precies geworden zoals ik voor ogen had.

Ondanks dat het dus al een tijdje geleden is dat zijn voorlaatste single verscheen bleef Angelino wel gewoon optredens verzorgen in geheel Nederland. Omdat nu de eerste stap weer is gezet naar nieuw repertoire nam de 40-jarige entertainer uit Groesbeek ook weer contact op met Henny Thijssen. Henny Thijssen heeft de opvolger ook al geschreven voor Angelino, deze wordt opgenomen in de studio bij Maarten de Groot.

https://lnk.fu.ga/angelinoheesbeen_jekofferisgepakt

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat