VBRO

Anthony Fokkema – Moeder, neem deze rozen

Anthony Fokkema heeft speciaal voor z’n eigen moeder het gevoelige nummer ‘Moeder, neem deze rozen’, nieuw leven ingeblazen. De tekst van het door Johnny Hoes geschreven lied is exact hezelfde gebleven. Het arrangement is opgenomen met het voor Anthony gebruikelijke geluid. De credits daarvoor gaan naar Manfred Jongenelis. In overleg met z’n platenlabel Rood-Hit-Blauw is besloten om deze single enkele dagen voor moederdag te lanceren.

Als er iemand is die de afgelopen 25 jaar veel voor Anthony heeft betekend, is dat z’n moeder. ‘Al die jaren ging ze mee naar zijn optredens en als straks alles weer normaal is blijft ze dat doen. Ze heeft duizenden cd’s verkocht aan zijn fans en liefhebbers van het Nederlandse lied. Om haar te bedanken heb ik dit lied speciaal voor haar opgenomen. Nadat ik haar het liedje liet horen vloeiden er natuurlijk wel een paar traantjes. onthult Anthony.

Anthony:

Mijn nieuwe lied Moeder, neem deze rozen’ is niet alleen een hommage aan mijn moeder. Ik wil alle moeders een hart onder de riem steken en bedanken dmv dit lied.

Inmiddels ligt er ook al een splinternieuwe productie op de plank, zodra het coronavirus onder controle is, wordt deze uitgebracht. Anthony heeft dit nummer, wederom opgenomen bij Manfred Jongenelis.

Persbericht ReehuisMedia (reehuis1@gmail.com)

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat