VBRO

Anthony Fokkema presenteert autobiografische single IK BEN VERLOREN

Vol trots presenteert Anthony z’n nieuwe single Ik ben verloren. De van oorsprong Engelstalige versie stond op het album On The Road van de destijds populaire Ronald Koningsband waar ook Manfred Jongenelis deel van uit maakte. Het is overigens niet de eerste keer dat Anthony een track van deze cd heeft gekozen voor een single. Sterker nog……daarmee is het voor hem allemaal begonnen. Zijn debuutsingle Zeg me, wat moet ik zonder jou is gebasserd op het nummer Smokey Places. Het lied Bailando is bewerkt en voorzien van een verfrissend arrangement met een tekst die door Jongenelis op de huid van Anthony is geschreven.

Anthony: Manfred en ik kennen elkaar al heel lang en hebben naast een muzikale band ook een vriendschappelijke verstandhouding. Hij kent mijn verleden, met alle ups en downs als geen ander. Omdat ik na lange tijd Majory tegenkwam, en meteen verliefd op haar werd, schreef Manfred speciaal voor mij deze autobiografische tekst. We hebben het altijd heel goed met elkaar kunnen vinden. Wat ook leuk is om te melden is dat Majory in 2006 tijdens de clipopname van mijn single Zing met me mee, dans met me mee als achtergrond danseres meespeelde. Op een gegeven moment zijn we elkaar uit het oog verloren en leefden ons eigen leven. Nadat ik haar weer zag werd ik meteen verliefd en sloeg de vonk letterlijk en figuurlijk over. Ik hoop dat we nog heel lang samen kunnen genieten. Al met al heeft Manfred dat op de juiste manier weten te verwoorden, aldus Anthony.

Momenteel werkt Anthony ook toe aan een nieuw album waar een bijzonder duet op komt te staan met iemand waarvan hij de naam nog niet bekend wil maken. Daarnaast is er ook een nieuwe tekstschrijver op zijn pad gekomen die voor hem gaat schrijven. Ook die naam houdt hij nog even geheim.

De CD single Ik ben verloren is vanaf 15 juni 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen in Zeeland door Jos van de Wiel ZizoMedia, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Advertentie


VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat