VBRO

Antoinnette Germeraad laat de zon schijnen met WANT GELUK DAT IS VOOR JOU

Antoinnette Germeraad is 22 jaar oud en komt uit Duiven, 3,5 jaar geleden studeerde ze af aan een muzikale opleiding te Arnhem. Als jong meisje droomde Antoinnette er altijd al van om op de planken te staan. Afgelopen jaar heeft ze de stoute schoenen aan getrokken en is naar de studio van ANRO Productions van producer Roy Otters gegaan. Na haar eerste single, komt nu ‘Want geluk dat is voor jou’ uit. De zangeres uit Duiven wil naast toffe covers haar eigen nummers op de kaart zetten.

Vanaf jongs af aan is Antoinnette Germeraad al bezig met muziek. ’Ik wil mensen blij maken met mijn stem’ is wat ze vroeger al zei en deze gedachten zijn niet veranderd! Haar opa zat vroeger in een band ‘Trio de Apollos’ en toerde het hele land door. Deze passie voor muziek heeft ze met liefde opgevolgd. Wanneer Antoinnette op het podium staat denkt ze aan niets anders meer als performen en het publiek. Ze geniet van elk klein en groot podium. ‘Ik wil mijn passie overbrengen aan het publiek’. Met haar vrolijke uitstraling geniet ze van elk moment. Antoinnette zegt altijd: ‘Muziek is emotie, je kunt een nummer pas overbrengen op je publiek als je het zelf ook echt voelt, anders is een liedje ook maar gewoon een liedje. Dat is het mooie aan muziek, het verbindt’, aldus Antoinnette.

Na haar eerste single ‘Laat je gaan hier vandaan’ heeft ze de smaak echt te pakken en komt ze nu met haar 2e single ‘Want geluk dat is voor jou’. Antoinnette is performer in de breedste zin van het woord. Van een klein kwetsbaar liedje tot een grote feestknaller, niets is voor haar te gek! De RTV-promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat