VBRO

Antonio Holsken brengt na 18 jaar ‘Het is niet te laat’ uit

‘Het is niet te laat’ is de titel van de nieuw single waarmee Antonio Holsken laat horen én zien dat hij teruggaat naar de begintijd van z’n muzikale carrière. Volgens Antonio heeft het nummer 18 jaar op de plank gelegen en vond het nu de hoogste tijd om er iets mee te doen. Destijds bracht de uit Veenendaal afkomstige zanger veel levensliedjes uit. In de jaren die daarop volgden probeerde hij diverse stijlen uit.

‘Ik had weer eens zin om een rustig nummer uit te brengen en dacht gelijk aan dit lied. De laatste tijd was het echt uptempo met wat gekke teksten soms. Voor de dansvloer was dat heel erg goed, maar voor de radio wat minder omdat ze het te pittig vonden. Omdat we momenteel in een donkere periode leven en de mensen aan huis gekluisterd zijn vond ik dit echt passen bij deze tijd. De tekst is destijds door Trea Drobbs geschreven en de productie is gemaakt door de inmiddels grootmeester in de Nederlandse muziek. Hans Mortel. Hij heeft veel pareltjes geproduceerd voor Koos Alberts en Marianne Weber. Ook was hij verantwoordelijk voor de sound van Frans Bauer. Het arrangement is wel iets opgefrist’, onthult Antonio.

Het is niet zo dat Antonio vanaf heden zich weer gaat storten op het levenslied. Zodra de cafés weer opengaan en weer volop evenementen worden georganiseerd zal hij weer diverse uptempo liedjes uitbrengen……maar het levenslied blijft wel in z’n vaarwater zitten.

Naast zingen begeleidt Antonio al vele jaren Gio Swikker. Momenteel is dit jonge talent uit Den Haag helemaal hot n.a.v. het SBS 6 programma ‘Ik geloof in mij’. Antonio heeft hem leren kennen op een camping toen Gio hem nadeed. Gio was op dat moment nog maar 15 maanden oud. Vanaf dat moment is er een vriendschap ontstaan met zijn familie. Hij hielp Gio op weg met zingen en coachte hem. Dat resulteerde in een deal met platenlabel Rood Hit Blauw. Z’n jongste single ‘Laat je gaan’ is door Jeffrey Weber geschreven. Het is ondertussen een grote hit aan het worden.

Bij ‘Het is niet te laat’ is naast een reguliere clip ook een speciale kersteditie opgenomen door clipproducent Robert Vegt. Deze staan allebei online op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat