VBRO

Antonio staat voor de volle 100 procent achter de tekst van nieuwe single LAAT MIJ MAAR GAAN

Iedereen die Antonio kent weet dat hij geen blad voor de mond neemt en zegt wat hij denkt. Dat wordt hem niet altijd in dank afgenomen, maar zo zit hij nu eenmaal in elkaar. Dat was ook de reden dat hij zelf de tekst schreef van z’n bijzondere single ‘Laat mij maar gaan’. Niet alleen het onderwerp is bijzonder, ook de muziekstijl valt op door de Arabisch-Turkse stijl. Normaal gesproken heeft de muziek van een levenslied een andere sound, maar uiteindelijk is de productie toch heel herkenbaar Antonio.

Volgens Antonio gaat het liedje gaat over heel veel dingen. ‘Het gaat een beetje over mezelf en een beetje over iets waar iedereen zich in kan vinden. Bovendien is alles wat ik zing waar. Mensen kunnen bijvoorbeeld al dagen veel ellende hebben door wat dan ook. Daarnaast veranderen mensen door de invloed van andere mensen omdat ze denken dat dat beter is. Men heeft vaak andere ideeën om te laten zien hoe het moet, maar dat is helemaal niet zo. Ik heb me vroeger ook wel eens aangepast. Omdat ik ouder werd mocht ik ineens geen glitters meer dragen. Maar…..het is mijn leven. Daar moeten ze het maar mee doen. Laat mij maar gaan….En…vind je het niet mooi, zapp dan maar lekker verder’, aldus Antonio.

De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. Tijdens het inzingen bleek dat het tempo sneller was dan verwacht. Sommige woorden en zinnen moesten daarom aangepast worden. Gelukkig kwam Pascal de Vormer Antonio te hulp. Bij de zon, zee en strand plaat verwacht je echt niet zo’n tekst, maar dat maakt deze productie die bij KNOCK KNOCK MUSIC verschijnt nou eenmaal bijzonder.

De beelden van de clip zijn op het strand van Hoek van Holland geschoten door Jaap Didden en Vincent Staalduinen. Ook een aantal ‘Karin Heesbeen’ danseressen werden ingehuurd om het plaatje compleet te maken.

‘Laat mij maar gaan’ is vanaf 30juni 2021 te streamen via de bekende kanalen. De clip is te bewonderen bij de landelijke TV zenders en op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat