VBRO

Arie Post presenteert ultieme zomerknaller GEZELLIG OP DE CAMPING

De titel van de nieuwe single Gezellig op de camping is als het ware op het lijf geschreven van volkszanger Arie Post. Omdat de oma van Arie bezeten was van het campingleven groeide hij er mee op en leerde dat niets moest, maar alles mocht. Tot op de dag van vandaag genieten Arie met zijn gezin in de vrije tijd van de rust die ze vinden op een camping. In het dagelijks leven runt hij al ruim 16 jaar in Uitgeest zijn eigen bouwbedrijf Make Your Home. Hij vindt het maar wat lekker om vrijdagmiddag de auto in te pakken en daarna vanuit Uitgeest naar Tuitjenhorn te gaan. Voor het derde jaar op rij staat de familie Post het gehele voorseizoen daar op de camping. In de zomermaanden wordt de caravan vervolgens achter de auto geplaatst om andere campings te bezoeken. In 2023 kiest hij ervoor om geen drie weken op één plek te staan, maar wisselt wekelijks van locatie. De kans dat zijn twee kinderen van respectievelijk 2 en 8 jaar ook besmet raken met het campingvirus is daarom meer dan aanwezig.

Arie: De meeste liedjes die ik heb uitgebracht kwamen tot stand door dingen die ik zelf meemaak. Als ik aan de camping denk, dan geeft me dat op voorhand als rust. Ik doe vooral dingen die ik leuk vind. Daar hoort bij: het vermaken van mijn kinderen, een wandeling maken met onze viervoeter, een babbeltje maken met de buren, zwemmen, barbecueën met vrienden en op het grote veld ravotten met de jeugd. Die boodschap kregen de tekstschrijvers Peer Pruysenaere en Pascal de Vormer mee en dat hebben ze goed weten te omschrijven. Ik kan me er helemaal in vinden.

De muzikale carrière van Arie begon in 2018. Ondertussen leerde hij een aantal mensen in het vak kennen, waaronder producer Ger Oerlemans die in 2022 voor hem de feestknaller Biertje en een bitterbal maakte. Omdat Bert Schenau (Hubsch Media en Feestartiesten.nl) ook regelmatig de studio van Oerlemans bezoekt kreeg hij pasgeleden te horen dat Arie Post met een nieuwe single bezig was. Hij was
benieuwd wie die artiest was en zag een eventuele samenwerking wel zitten. Bert nodigde hem uit en na een goed gesprek is besloten om de handen ineen te slaan. Dat zijn naamsbekendheid met Gezellig op de camping gaat stijgen staat als een paal boven water.

RTV: HUBSCH MEDIA: http://www.hubschmedia.com/ Tel: 072 505 4229

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat