VBRO

Arno Sloot verbouwt IK BEN NIET BANG VOOR LEVENSLANG tot ware feestplaat

De naamsbekendheid van Arno Sloot is de laatste tijd ontzettend gegroeid. Dat komt mede door z’n maatje Jan Biggel. Elke dag plaatsen ze wel een filmpje op Facebook over wat ze allemaal meemaken. Dat resulteerde al in een samenwerking met Radio JND. Iedere zaterdagochtend worden de mannen met een camerateam op pad gestuurd om klusjes te klaren voor onze medemens. Ondertussen gaan de mannen, vooral in Brabant, als ware BN’ers door het leven.

Op zanggebied is Arno al vele jaren actief. Hij heeft ook al een groot aantal nummers op single uitgebracht waaronder ‘Zjefke is getrouwd’ en het duet ‘Ik wil alleen likes’ dat Arno samen met Jan Biggel lanceerde. Z’n nieuwste wapenfeit is de feestplaat ‘Ik ben niet bang voor levenslang’. De melodielijn is gebaseerd op ‘Du kannst nicht immer 17 sein’ van Chris Roberts. In een later stadium brachten de Havenzangers de Nederlandstalige versie ‘Jij kunt niet altijd 16 zijn’ op single uit.

Nou wil het geval dat de uit Den Bosch afkomstige zanger Mike Vincent een paar jaar geleden op deze melodie een eigen tekst schreef en uitbracht als ‘Ik ben niet bang voor levenslang’. Omdat Arno deze uitvoering altijd al aansprak ging hij naar Manfred Jongenelis om daar een 2.0 versie van te laten maken met zijn inmiddels bekende sound. ‘En dat is goed gelukt. Vooral de trompet en andere blazers maken daar deel van uit. Aan de tekst is helemaal niets veranderd’, verklaart Arno.

De opname van de clip heeft nogal wat voeten in aarde gehad. Je ziet als het ware een band die bestaat uit Arno Sloot. Je ziet hem als zanger, achtergrondkoor en als muzikant. Uiteraard is Jan Biggel ook te zien met een grote trommel.

‘Ik ben niet bang voor levenslang’ is vanaf  25 juni 2021 te streamen via de bekende platforms. De clip, geproduceerd door Kevin Madero, is te bewonderen op Youtube én de social mediakanalen van Arno.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat