VBRO

Artiesten vieren opnieuw Kerst met EEN HEEL GELUKKIG KERSTFEEST 2.0

Het is alweer 5 jaar geleden dat het idee opkwam bij Jacqueline Hermes- de Bie en Willem de Bie om de klassieker Een heel gelukkig kerstfeest uit 1975 met een aantal artiesten in een hedendaags jasje te steken. Arjan Venemann van AV Audio producties maakte een nieuwe band en er werd natuurlijk toestemming gevraagd aan de oorspronkelijke makers. Nadat Peter Koelewijn en Kees Haak toestemming gaven zijn de opnames gestart.

Het viel niet mee om de meewerkende artiesten, Gerry Holland, Debby Deborah, John Enter, Drommels Dutch, Jessy, Mark Bouwers, Dubbel Fris, Duo Remix en Dorette Duurkoop op dezelfde dag naar de studio te krijgen dus hebben wij er een aantal dagen over gedaan. Het eindresultaat was klaar en de promotie kon gaan starten ….. maar tot onze grote verbazing kwamen de Toppers tegelijkertijd met hun eigen versie op dit nummer. Wij hebben het wel uitgebracht, maar wisten op voorhand al dat het moeilijk zou gaan worden. Nu 5 jaar later starten wij opnieuw de promotie
van Een heel gelukkig kerstfeest 2.0. Met dit nummer wensen wij iedereen hele fijne en gezonde kerstdagen toe’, aldus promotor Willem de Bie.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat