VBRO

August van Engelen brengt nieuwe single ZEG BEN JIJ VANAVOND VRIJ uit bij JAMAN MUSIC

Ruim vier jaar geleden nam de uit Deventer afkomstige zanger August van Engelen de stap om in de voetsporen van z’n neef Jaman te treden. Hij bracht al een aantal singles uit en kreeg nu de mogelijkheid om op het JAMAN MUSIC label z’n nieuwe plaat Zeg ben jij vanavond vrij te lanceren. De fans van het eerste uur van Jaman zullen deze track ongetwijfeld herkennen. Officieel is het lied nooit op single uitgebracht, maar is wel te vinden op Youtube. Op de vraag van August of hij dit nummer in een nieuw jasje mocht steken kreeg hij als antwoord van Jaman… Neefje, doe wat je wil en breng hem lekker uit. Ik zal je in alles steunen en wil je graag op mijn label.

De opnames van Zeg ben jij vanavond vrij, waarvan Ben Rondhuis de auteur is, vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. Op advies van Jaman ben ik naar dezelfde studio gegaan waar hijzelf onlangs ook een samenwerking is aangegaan. Ik zit nu in het stadium dat ik door wil pakken in de artiestenwereld en denk dat ik met dit team de basis heb gelegd. Muzikaal gezien is het nummer een stukje sneller geworden. Met name de live gitaarpartijen maken het lied compleet. Er is bewust gekozen om geen accordeon te gebruiken. Voor deze single heeft dat héél goed uitgepakt’ glundert August.

Natuurlijk heeft August nagedacht over zijn toekomst als zanger. Zijn doel is toch wel een viertal singles per jaar uit te brengen. August is van mening dat hij met de mensen waar hij deze weg is ingeslagen op de goede weg zit. Met andere woorden…..we zijn nog lang niet van hem af…..

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat