VBRO

Baba Yega rondt deelname aan Holland’s Got Talent spectaculair af!

Baba Yega heeft zijn deelname aan Holland’s Got Talent op een bijzonder verrassende manier afgerond. Tijdens de slotact in de finale transformeerden de leden van de spectaculaire dansformatie in echte mensen op het toepasselijke nummer “Halloween”. Vooralsnog is echter nog niet bekend of de transformatie éénmalig of definitief is. In samenwerking met de internationaal succesvolle DJ duo’s Wolfpack en Bassjackers bracht Baba Yega vorige week een nieuw nummer uit: “Halloween”. Het nummer is inmiddels meer dan 100.000 keer gestreamd. De bijbehorende videoclip is vrijdag uitgebracht.

Voor de slotact in de finale had Baba Yega een nieuw nummer voorzien: “Halloween”. De nieuwe single werd uitgebracht door label Smash The House van DJ’s Dimitri Vegas & Like Mike, die zelf op nummer 1 staan in de ‘DJ Mag Top 100 DJs’ ranglijst. Wolfpack is een Vlaams DJ duo dat internationaal is doorgebroken. Het duo staat op nummer 38 in de lijst van beste DJ’s ter wereld. Het Nederlandse duo Bassjackers is ook internationaal bekend en heeft onder meer samengewerkt met Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike en Martin Garrix. Bassjackers staat op nummer 34 in de ranglijst voor beste DJ’s.

Al jaren heerst er een mysterie rondom Baba Yega. In de jaren dat zij wereldwijd te zien zijn geweest is nooit bekendgemaakt wie er achter Baba Yega verscholen zit. Het is ook nu niet duidelijk of de gezichten die te zien waren in de finale van Holland’s Got Talent en in de clip “Halloween” ook de effectieve leden zijn van de groep.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat