VBRO

Bart Heemskerk lanceert EP Hartendief met 3 heerlijke frisse tracks

Bart Heemskerk is blij dat eindelijk z’n 3-tracks tellende EP gelanceerd gaat worden. Naast de titelsong ‘Hartendief’ staan ook de nummers ‘Mee naar huis’ en Man man man’ op het zilveren schijfje. In eerste instantie was de release gepland in mei 2021, maar vanwege alle beperkingen die door het RIVM werden opgelegd, is besloten om dit uit te stellen. Omdat het er de komende tijd beter uit gaat zien, is in overleg met z’n platenlabel Rood-Hit-Blauw afgesproken, dat 16 juni 2021 de dag is dat de EP zal verschijnen.

Alle drie compleet nieuwe liedjes zijn geschreven door Arno Dreef, JJ van Duijn en Sarah Donkers. Onder de vlag van Dutch Brew proberen ze artiesten enthoussiast te maken met heerlijke frisse nummers. ‘Enkele maanden geleden hadden ze mij benaderd met de vraag of ze iets voor mij konden betekenen. Uiteraard was ikbenieuwd wat ze mij konden bieden. Ze stuurden al vrij snel 10 demo’s op waar ik heel erg blij van werd. Tijdens de eerste afspraak was er vanaf het begin een klik. Ze vertelden dat ze eigenlijk twee liedjes gereseveerd hadden voor Wolter Kroes, maar ze gunden deze ook aan mij. De deal om samen te werken was snel gesloten. De verfrissende nieuwe sound is goed te combineren met de liedjes die ik eerder heb uitgebracht’, onthult Bart.

Dreef Media is verantwoordelijk de clipopname die plaatsvond op Vliegveld Valkenburg. Volgens Bart is het een stoere clip geworden waarin een oude Cadillac en een prachtige dame in het middelpunt staan.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat