VBRO

Bart Heemskerk viert de heropening van de horeca met ZE ZEI HALLO

Bart Heemskerk liep al jaren met het idee rond om een van de allereerste hits van Rene Froger Just say hello om te zetten naar het Nederlands. Deze ruim 30 jaar oude klassieker heeft Bart zelf van een Nederlandstalige tekst voorzien en als titel gekozen voor Ze zei hallo Uiteraard verschijnt de single bij zijn vaste platenlabel RoodHitBlauw.

Muzikaal gezien heeft het Dutch Brew team, waar Bart al geruime tijd mee samenwerkt, alles uit de kast gehaald om er een verschrikkelijk mooie productie van te maken. Vooral de toevoeging van de saxofoon zorgt ervoor dat het nummer voller, frisser en moderner klinkt dan de originele versie. Bart is ook erg blij met het juiste moment van lancering. In tegenstelling tot de promotie van zijn 3-tracks tellende EP Hartendief die halverwege 2021 werd uitgebracht kan hij nu het land in om de radiostations te bezoeken. Daarnaast stromen gelukkig de optredens ook weer binnen zodat hij interactie heeft met het publiek. Dat is iets wat hij ontzettend gemist heeft.

Bart: Het is qua boekingen echt een gekkenhuis. Binnen een paar dagen kreeg ik heel aanvragen voor optredens. Ik hoop dan ook dat dit voorlopig zo blijft en we niet weer een stapje terug moeten doen. In ieder geval heb ik veel aandacht besteed aan de opname van de single en de clipopname. De beelden hiervan zijn geschoten bij discotheek Club M in Noordwijk. Dat bedrijf is van mijn zwager. Hij heeft echt alles mogelijk gemaakt om met prachtige kleuren er iets bijzonders van te laten maken. Een tweeling vertokt de verhaallijn. Die clip moet je gewoon zien.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat