VBRO

Bart Schuermans zingt over EEN MAANDAG ZONDER KATER

Bart Schuermans laat met z’n nieuwe single Een maandag zonder kater horen dat hij veel meer in zijn mars heeft dan alleen het vertolken van carnavalsmuziek. Omdat hij zich vanaf nu meer op de kaart wil zetten als allround (feestartiest), is Bart een samenwerking aangegaan met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Met name de liedjes die Frank produceert vallen bij Bart in de smaak. Wat veel mensen niet weten is dat Bart eigenlijk ook geboekt wordt als veelzijdig artiest. Op de bühne vermaakt hij het publiek naast feestknallers ook met nummers van o.a. Tom Jones en Elvis Presley.

Bart: Vanaf de kennismaking met Frank was er een klik. Hij begreep meteen wat ik bedoelde en dat heeft hij één op één vertaald in deze nieuwe feestplaat. Hij schakelde snel en riep spontaan de kreet “een maandag zonder kater”. De fantastische tekst is geschreven door Wim Roeffen. Ik kan me er helemaal in vinden want als je op maandag geen kater hebt dan heb je het weekend niet maximaal geleefd. Deze plaat kan ik het gehele jaar door zingen, zelfs met carnaval. Ik heb de smaak nu echt weer te pakken. Dat komt natuurlijk ook door de boekingen die weer beginnen te lopen. Ik ben voornemens om ook regelmatig weer nieuwe singles uit te brengen. Sterker nog….de opvolger verschijnt in januari 2023.

De single Een maandag zonder kater is vanaf 12 oktober 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de socials van Bart Schuermans.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat