VBRO

Belinda Kinnaer haalt dierbare herinneringen op in nieuwe single ELKE SECONDE

Met de single ‘Elke Seconde’ maakt Belinda Kinnaer vergankelijkheid tastbaar voor de kijker en luisteraar. Dierbare herinneringen, oude dromen en het besef dat de tijd niet stilstaat zijn thema’s waarin eenieder zich ongetwijfeld herkennen kan.

Voor inspiratie voor de songtekst hoefde Belinda niet ver te zoeken. In haar geboortedorp Braamt zijn de laatste jaren veel gebouwen afgebroken. Het dorpscafé, zalencentrum en de supermarkt zijn verdwenen en de kerk wordt momenteel omgebouwd tot appartementencomplex. Het kon dan ook niet anders dan dat de videoclip deels is opgenomen werd in Braamt.

Belinda: “De tijd staat niet stil en gaat voor mij eigenlijk veel te snel, want er is nog zoveel wat ik graag zou willen doen. Het verleden maakt wie je nu bent en het is goed om je daar af en toe bewust van te zijn. De essentie van ‘Elke Seconde’ is denk ik dat je elke dag intens moet beleven want morgen is vandaag verleden tijd”.

De komende tijd is de agenda van Belinda gevuld met de promotie van haar nieuwe plaat. Daarnaast is ze druk in de weer met de voorbereidingen van haar eigen kerstshow “A Magical Christmas”, die op 17 december zal plaatsvinden in Theater Amphion te Doetinchem. Belinda ontvangt daar bijzondere gasten zoals Ancora, Mart Hoogkamer, René Karst, Jeffrey Kuipers, Ronnie Tober, Henny Thijssen en René le Blanc. De Magical Touch is in handen van één van de beste goochelaars ter wereld, Ronald Moray.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat