VBRO

Belinda Kinnaer maakt haar fans blij met HAD IK HET MAAR GEDAAN

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk is daar de nieuwe single van Belinda Kinnaer. Haar voorliefde voor country en de grote waarde die ze hecht aan vriendschap en gezelligheid vormden de inspiratiebron voor Had Ik Het Maar Gedaan.

Belinda: Ik hou van een boodschap in mijn nummers. De tijd gaat snel en in de waan van de dag zie je je beste vrienden soms weken of maanden niet. Het is ontzettend belangrijk om regelmatig tijd vrij te maken voor de belangrijke mensen in je leven. Als tip van de dag zou ik mensen mee willen geven: Denk bij elke kans op het maken van mooie herinneringen niet de volgende morgen…had ik het maar gedaan.

Top-schrijver/producer Emile Hartkamp is de man achter de songtekst en samen met Norus Padidar produceerde hij de plaat met een heerlijke country-feel. De eigentijdse sound past Belinda als een handschoen. De zangeres is erg enthousiast over de nieuwe samenwerking met Norus en Emile.

We vormen een inspirerend en creatief team dat bruist van de ideeën. Ik voel me als een vis in het water en kijk nu al uit naar het volgende project, aldus Belinda.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat